• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Pest Vármegyei Integrált Területi Program (2021-2027) 3.0. egyeztetési dokumentuma

Elkészült a Pest Vármegyei Integrált Területi Program (2021-2027) módosított változatának egyeztetési dokumentuma.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (továbbiakban: TOP Plusz) lehetőséget biztosít a vármegyék számára a megyei területfejlesztési koncepcióban és programban megfogalmazott fejlesztések egy részének megvalósítására. Mivel ezek a tervdokumentumok a teljes tervezés módszerével készültek, az ezekben megfogalmazott fejlesztési igények messze meghaladják a TOP Plusz forrásokból megvalósítható célok és beavatkozások körét. A forrásfelhasználás tervezése érdekében szükséges egy szintén integrált, stratégiai gondolkodásra alapozott dokumentum elkészítése, amely a helyi igényekkel összhangban alátámasztja az adott vármegyében rendelkezésre álló TOP Plusz forráskeretek felhasználásának szerkezetét, elvárt eredményeit és ütemezését. Ez a dokumentum az Integrált Területi Program 2021-27 (továbbiakban: ITP 2021-27).

Az ITP 2021-27 tartalmazza azokat a térségi/területi forrásfelhasználási módokat – valamint az ezekhez tartozó forrásfelosztást –, amelyek támogatását a vármegye a saját koncepciója és programja alapján a 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklus során kulcsfontosságúnak tart, továbbá az egyes fejlesztési projektek elsődleges kiválasztási kritériumait, amelyek a döntéselőkészítés során érvényesítésre kerülnek.

Az ITP egyeztetési anyaga az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el:

mappa
Pest Vármegyei Integrált Terülti Program (2021-2027) 3.0. egyeztetési dokumentum

Forrásallokációs táblázat - tervezet


Az ITP-re vonatkozó észrevételeket, véleményeket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre 2023. március 20. napjáig várjuk. 

Friss híreink

Tovább ide: Friss hírek

facebook

net4eu

foodwave