Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - EDUCOMM Bt.

61 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 3 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére 2017 nyarán. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására, összesen 35 229 m2 alapterületű felépítmény korszerűsítésével, 114 340 m2 alapterületű felépítmény létrehozásával. A fejlesztések eredményeként 201 új munkahely jön létre.

A pályázat egyik nyertese az Educomm Bt. telephely fejlesztési projektjével 23,12 forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az Educomm Bt. nyelvi szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. Fő tevékenységük közé tartozik: fordítás, tolmácsolás, nyelvoktatás. Gödöllői telephelyükön infrastruktúra-fejlesztést végeznek, melyhez a PM_KKV_2016 „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” támogatási pályázat keretében a projekt Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatást nyert el a Pest megyei fejlesztések előirányzatból. A vissza nem térítendő támogatás összege 23,12 millió forint. Támogató: Nemzetgazdasági Minisztérium.

educomm godollo

A projekt keretében kialakításra kerül egy megnövelt, 200 m2 alapterületű iroda, amely az alábbi szolgáltatásokkal áll majd ügyfelek rendelkezésére:

• Hat beállós ügyfélparkoló
• Akadálymentes közlekedés
• Nagy, 10-15 fős tanterem (nyelvi labor)
• Kis, 3-5 fős tanterem
• Új tárgyalók
• Modern, kulturált környezet
• Fejlett képzési infrastruktúra

A fenntarthatóság jegyében megépülő irodaház jelenleg szerkezetkész állapotban van. A belső terek kialakítása elősegíti a hatékony működést és kreatív munkakörnyezetet teremt. A munkálatok az előzetesen kialakított időbeosztás szerint zajlanak. Az akadálymentes közlekedést elősegítő rámpa és helyiségek kialakítása jelentős előrelépést jelent az esélyegyenlőség irányába.

Megvalósítási helyszín: Gödöllő, Mátyás király utca 6.

A projekt megvalósításának várható ideje: 2017. október 28. - 2018. augusztus 31.

Projektazonosító: PM_KKV_2016/2

www.pestmegye.hu