Gazdasági rekordot állít fel az új üllői logisztikai központ

A 82,7 ezer négyzetméteres létesítmény Magyarország legnagyobb logisztikai központja lesz. Az Auchan új Superstore-jait és az online vásárlások igényeit szolgálja majd ki majd a Pest megyei városból többek között.

Megtartották a Goodman Hungary Kft. beruházásában az Auchan Magyarország Kft.-nek felépített 82,7 ezer négyzetméteres logisztikai óriásközpont bokrétaünnepségét. A februári alapkőletétel után mindössze 3 hónap alatt legmagasabb pontját elérő szállítmányozási központ munkálatait a francia tulajdonú GSE Hungária Kft. végezte el alvállalkozók segítségével. A modern disztribúciós centrum épületvillamossági fejlesztésén a Siemens Zrt. dolgozik.

ullo logisztikai kpA modern központ részlegeiben nagy figyelmet fordítottak a klímakontrollra

A még idén átadásra kerülő létesítmény fontos szerepet játszik majd az Auchan áruházainak logisztikájában, így többek között a cég új Superstore-jai ellátásába, valamint a társaság országos online kereskedelmi tevékenységének támogatásában is. A komplexum egyes részeiben külön-külön szabályozható hőmérséklet garantálja majd a legmegfelelőbb tárolási feltételeket valamennyi árucikk számára. Az új épületek automatizált csomagoló- és szállítórendszerek befogadására is alkalmasak, ezzel még hatékonyabbá válhat az Auchan vásárlóit kiszolgáló ellátási lánc.

Az ünnepség végén a jelenlevők aláírták a vállalataikat képviselő szalagokat – az egyes épületeken dolgozó csapatok is saját szalagokat kaptak – majd a több évszázados hagyománynak megfelelően az épület legfelső pontján rögzítették az azokkal díszített koszorút.

www.magyarepitok.hu