Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Munkabíró Kft. (Ócsa)

61 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 3 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére 2017 nyarán. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására, összesen 35 229 m2 alapterületű felépítmény korszerűsítésével, 114 340 m2 alapterületű felépítmény létrehozásával. A fejlesztések eredményeként 201 új munkahely jön létre.

A pályázat egyik nyertese a Munkabíró Kft. 38,24 millió Ft értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült telephely fejlesztési projektjével.

munkabiro ocsaAz elkészült beruházás

A Munkabíró Kft. új irodaépület építését, meglévő üzemcsarnokának átépítését, a telephelyén található korszerűtlen melléképületek elbontását valósította meg a beruházás során. A projekt része lett egy szervízállás létesítése is. A tevékenység eredményeként 264 m2 korszerűsített üzemcsarnok jött létre, továbbá megépült egy 165,9 m2 területű irodaépület. A beruházás eredményeként a vállalkozás létszáma 4 fővel növekedett és az eddigi GG energetikai osztály helyett CC besorolású ingatlan készült el.

A támogatott tevékenység tényleges megkezdésének dátuma 2017. december 19. volt,  a beruházás 2019.02.01-én ért véget.

www.pestmegye.hu

 

 

Friss híreink

facebook

net4eu