Év Pest Megyei Értéke Díj 2019 - pályázat

Pest Megye Önkormányzata pályázatot hirdet az Év Pest Megyei Értéke díjra.

Hajomalom 01 sRGBA ráckevei hajómalom 2017-ben lett az Év Pest Megyei Értéke

A díjjal azt a közösséget díjazza az önkormányzat, amelyik egy, már a megyei értéktárba felvett értéket kiemelkedően tud reprezentálni, ezáltal képes az érték és a megye ismertségét még inkább növelni: pl. új programot tud szervezni, marketingtevékenységet épít az érték köré, turisztikai vonzerőt teremt, média megjelenéseket generál, meg tudja jeleníteni az értéket a helyi oktatásban, nemzetközi kapcsolatot képes építeni általa. Azaz olyan újdonsággal képes kiegészíteni az érték ismertségét, ami addig nem, vagy kevésbé volt ismert a nagyközönség számára.

A díjra pályázni november 22-ig lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A beküldött pályázatban részletezni kell, hogy a pályázó melyik megyei értéket, milyen formában reprezentálta, milyen tevékenységet épített köré, milyen eszközökkel valósította azt meg.

Az Év értéke díj győztes pályázat 50.000 Ft támogatásban részesül.

A díj átadására a Megyenapon kerül sor.

Pest Megye Önkormányzata 2015 év végén döntött arról, hogy létrehozza az Év Pest Megyei Értéke Díjat. A korábbi években Doberdói Bánlaky József életművea ráckevei hajómalom és a Gyóni rekordpálya nyerte el a kitüntető címet.

www.pestmegye.hu

 

Friss híreink

facebook

net4eu