Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Steel-Transz Kft.

61 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 3 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére 2017 nyarán. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására, összesen 35 229 m2 alapterületű felépítmény korszerűsítésével, 114 340 m2 alapterületű felépítmény létrehozásával. A fejlesztések eredményeként 201 új munkahely jön létre.

A pályázat egyik nyertese a Steel-Transz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. új üzemcsarnokot épített Dabasi telephelyén. A 100 millió forint támogatáshoz a vállalkozás további 105 millió forint önerőt tett hozzá.

Steel1A beruházás során két új munkahely jött létre

A beruházási költségek 48,72% -át a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból nyújtja.”

A fejlesztés helyszíne a vállalkozás Dabas, Kandó Kálmán utca 4. sz. alatti telephelye.

A projekt azonosítószáma: PM_KKV_2016/61

A Steel-Transz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., meglévő gyártócsarnokának bővítésével a termelési folyamat jobban szervezhetővé vált. Az anyagok és késztermékek szállítási útvonalai optimalizálásra kerültek a megnövekedett helyiségméretnek köszönhetően. A beruházás során két új munkahely jött létre.

www.pestmegye.hu