Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Epres Trans Kft.

285 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 9 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére és eszközbeszerzésre az elmúlt években a Pest megyei kompenzációs forrásból. A vállalkozások lehetőséget kapnak Pest megye területén meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára, bővítésére, a nem megfelelő telephelyek kiváltására és eszközök beszerzésére.

A pályázat egyik nyertese az Epres Trans Kft. A cég tevékenysége mélyépítési tevékenységek, földmunkák végzése. A vállalkozás Nyáregyházi telephelyén található korszerűtlen irodaépület felújítása valósul meg a pályázat keretein belül. Teljes körű energetikai és elektromos hálózat felújítás történik. Hőszigetelést és korszerű nyílászárókat kap az épület. Megújulnak a belső terek, az iroda és a munkatársak öltözői.

EpresTrans Nyaregyhaza

A fejlesztés helyszíne a vállalkozás Nyáregyháza, Szegfű utca 1/a. alatti telephelye. A beruházással 273 m2 épület felújítása, továbbá kerítés építése, parkoló építése valósul meg.
A projekt azonosítószáma: PM_KKVTELEP_2018/47.

A beruházási költségek 55% -át a „Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból nyújtja.

A projekt összes forrása 63.682.000 Ft, melyből 35.025.100 Ft az állami támogatás.

Az építés kivitelezéséről szóló szerződést 2019.07.12-én írták alá a Bata Építőmester Kft. -vel, a beruházás tervezett befejezésének időpontja 2020. december 15.

www.pestmegye.hu