Vállalkozásoknak nyújt segítséget a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány a vészhelyzetben

Az elmúlt hetek koronavírus kapcsán kelt információi, a vészhelyzet kimondásával egyidejűleg megjelenő bizonytalanság számos vállalkozóban megingást keltett, és olyan döntéseket hoz(hat)nak, avagy éppen olyan döntéseket nem hoz(hat)nak meg, melyek hosszú távon éppen ellenkezőleg hatnak növekedési terveikre.

Ha valamikor, akkor a vállalkozóknak most igazán segítségre van szükségük ahhoz, hogy az előttünk levő hónapokban alkalmazkodni tudjanak a megváltozott körülményekhez.

A SEED Alapítvány elmúlt 30 éves működésére mindig jellemző volt a vállalkozók személyre szabott támogatása, segítségnyújtás részükre.

seed veszhelyzet

A SEED Alapítvány munkatársai, szakértői, trénerei és mentorai egyöntetű összefogásaként szeretnénk a vállalkozásokat segíteni a működésükkel összefüggő kérdéseik megválaszolásában, segítve a helyes irányok meghatározásában, megvalósításában.

Mindannyian küldetésünknek tekintjük a kkv-szektor fejlődését, tudatosságának növelését, ezért társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk keretében most elérhetővé tesszük mindazt a tudást, tapasztalatot, mellyel rendelkezünk!
Arra bátorítunk minden Kedves Vállalkozót, hogy a krízishelyzet során felmerült kérdéseiket tegyék fel nekünk, hogy a válsághelyzetből megerősödve, a megfelelő tudással és tervvel felvértezve álljanak újra a rajtvonalhoz!

További információ ITT érhető el.

www.pestmegye.hu