Visszanézhető a közmeghallgatás

Pest Megye Közgyűlésének elnöke közmeghallgatást tartott katasztrófavédelmi engedélyezési eljárással kapcsolatban május 29-én.

A Samsung SDI Magyarország Gyártó és Értékesítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2131 Göd, Ipartelep 6980. hrsz.) 2131 Göd, külterület hrsz. 056. alatti ingatlanon tervezett új lítium-ion akkumulátor gyártó üzemére a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság előtt 2020. február 23-án katasztrófavédelmi engedélyezési eljárás indult.

Az engedélyezési eljárással kapcsolatos közmeghallgatást az alábbiak szerint zajlott:

Az érintettek észrevételekkel élhettek és kérdést tehettek fel 2020. május 15-től 2020. május 29-ig terjedő időszakban a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A fenti időtartam alatt beérkezett észrevételeket, valamint a kérdéseket (az észrevételt tevő és kérdező személyi adatai nélkül) és az azokra adott válaszokat honlapunkon nyilvánosságra hozzuk június 7-ig.

A közmeghallgatás utolsó napján 2020. május 29-én 9-10 óra között a 061-233-6880-as telefonszámon biztosítottunk lehetőséget kérdések, észrevételek felvetésére a közmeghallgatás tárgyával kapcsolatban. A telefonon beérkezett kérdésekre - az érintett hatóságok szakembereinek részvételével - a válaszokat 11:00 órától élő adásban közvetítettük. 

A közmeghallgatás teljes egészében itt nézhető vissza:

www.pestmegye.hu

 

Friss híreink

facebook

net4eu

foodwave