Érték és Minőség Nagydíjas lett a Tárogató Hungarikum Koncert

1998-ban alapították meg az „Érték és Minőség Nagydíjat”, mely a magyar termékek és szolgáltatások hazai és nemzetközi megjelenését, illetve minőségét ismeri el. A gazdasági életben adományozható egyik legnívósabb elismerés rendkívül széles spektrumban szólítja meg a határainkon innen és túl élő magyar vállalkozókat. A pályázat útján elnyerhető díjat az Érték és Minőség Nagydíj pályázat Kiírói Tanácsa ítéli oda az arra érdemes személyeknek, cégeknek.

A kiírói tanács tagjai: Diamond Szervezőiroda Bt, a Hajnal Húskombinát Kft, a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt, a Poli-Farbe Vegyipari Kft, a ProfessionCert Kft, valamint a SZÁM-PONT Számítástechnikai és Oktató Központ.

Ebben az évben 39 pályázó nyerhette el a Nagydíjat, illetve ezzel egyidejűleg az Érték és Minőség Nagydíjhoz tartozó védjegyhasználati engedélyt. A díjazottak egy exkluzív, Hollóházi porcelán kupát, valamint magyar-angol nyelvű kitüntető oklevelet vehettek át Farkas Sándor úrtól, az Agrárminisztérium miniszterhelyettesétől, illetve Dr. Latorcai Jánostól, az Országgyűlés alelnökétől, aki egyben a rendezvény fővédnöke is hosszú évek óta. Kiss Károlyné Ildikó, a védjegy alapítója beszédében kiemelte, hogy az elismerés egyben azt is jelenti, hogy birtokosaik kimagasló értéket képviselnek a mai gazdasági, kereskedelmi vagy kulturális életben, kiknek példamutató munkásságuk minden tiszteletet megérdemel.

terek j dijTerék József átveszi a díjat

2020. szeptember 9-én a Vajdahunyad várában megrendezett díjátadón három Pest megyei vállalkozás, az AGM Beton Zrt. (Monor), a Saint Gobain Hungary Kft. (Pilisvörösvár), illetve Terék József (Hévízgyörk) zenei előadóművész részére ítélték oda a Nagydíjat, illetve a hozzá kapcsolódó védjegyhasználati engedélyt. A díj 23 éves történelme során első alkalommal került előadóművész részére megítélésre az elismerés, melyben számos, Pest megye identitástudatát erősítő saját szerzemény is megtalálható a Tárogató Hungarikum Koncert virtuóz előadási darabjai között.

Az ezévi nyertesekről az alábbi linken keresztül lehet további tájékoztatást kapni:
https://emin.hu/documents/2020/emin_2020_dijatadas_gyoztesek.pdf 

A díjátadóról készült hivatalos fotók az alábbi linken érhetők el: https://emin.hu/sajtoszoba/galeria

Az Érték és Minőség Nagydíjról bővebben: https://emin.hu/

www.pestmegye.hu