Új csarnokot adott át a Tactic kereskedelmi és szolgáltató Kft.

Az épületben elsősorban gyártási és raktározási területeket alakítottak ki. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítését tervezik: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek kapcsán hasznosítanak. Az épületben gyártó, alapanyag és készárú raktár alakítanak ki, amely a gyártási kapacitás növelése miatt indokolt. Az önállóan nem támogatható tevékenység keretében 43,17 nm-es területen irodai és szociális funkciót betöltő helyiségeket építenek. A projekt keretében összesen 5 db parkolót hoztak létre, illetve megvalósult a működéshez szükséges belső közeledési felületek kiépítése is.

tactic csarnok 

Az új sportszergyártó csarnok építésével a vállalkozás versenyképessége, gyártási kapacitása növekszik. A fejlesztés olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, javítja a társaság technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás hatékonyságát. A projekt hatására társaságunk 5 új munkavállaló foglalkoztatását is megvalósítják.

A projekt kezdésének dátuma: 2019.12.05.
A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2021.07.31.

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

www.pestmegye.hu