Pályázati hirdetmény - Göd külterület 050/16 hrsz.

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

Pest Megye Önkormányzata (székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.) nyílt pályázatot hirdet az önkormányzat tulajdonába kerülő, kialakítandó, várhatóan Göd külterület 050/16 hrsz-ú, 10.536 nm térmértékű ingatlan értékesítésére közmű, hírközlési, közlekedési, raktározási és gazdasági rendeltetésű építmények, közműpótló műtárgyak és azok kiszolgáló építményei megvalósítása céljából.

A pályázat részleteit tartalmazó Pályázati Felhívás INNEN letölthető.

- A pályázaton részt vehet bármely személy, aki betartja a pályázat feltételeit és nem esik tulajdonszerzési korlátozás alá.
- A pályázati eljárás nyertese a legmagasabb vételár ajánlatot tevő, érvényes pályázatot benyújtó pályázó lesz.
- A pályázatokat írásban, zárt borítékban, öt példányban kell benyújtani, megjelölve az eredeti példányt. A zárt borítékon kérjük feltüntetni: „Pályázat a kialakítandó -várhatóan Göd külterület 050/16 hrsz-ú ingatlan megvásárlására. ”
- A pályázatokat személyesen vagy postai úton, a pályázó cégszerű aláírásával, illetve magánszemély esetén két tanú aláírásával, magyar nyelven kell eljuttatni, oly módon, hogy azoknak 2021.november 30. 10.00 óráig kell beérkezniük a Pest Megyei Önkormányzati Hivatalhoz (1052 Budapest, Városház utca 7.) (Gazdaságfejlesztési Iroda)

Az ingatlannal kapcsolatos információkért felelős személy:

dr. Szinay József irodavezető
telefon: 06-1-233-6874
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.