Tisztítsuk Meg az Országot Projekt

A Tisztítsuk Meg az Országot Projekt országszerte számos helyen segített a településeknek abban, hogy évek óta növekvő illegális hulladéklerakókat számolhassanak fel és biztonságosabbá tehessék környezetünket.

A nagy önkormányzati érdeklődéssel kísért program várhatóan 2023 őszén új pályázati kiírással folytatódik, amely kiváló alkalom a szakmai eszmecserére az eddigi eredményekről és az új kiírás várható kereteiről. A Településfejlesztési Szövetség ezért partnereivel, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével és a Neumann János Egyetem Gazdaságföldrajzi és Településmarketing Központjával tisztelettel invitálja az önkormányzati kollégákat és a hulladékgazdálkodási ágazat képviselőit soron következő rendezvényükre, ahol első kézből tájékozódhatnak és adhatnak visszajelzést az illegális hulladéklerakók felszámolását célul kitűző program tapasztalatairól.

A részletes program ITT érhető el.

Regisztráció:
Kérjük az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezze:
- a résztvevő(k) nevét
- a szervezetet, amelytől érkezik
- a résztvevő szervezet vagy személy mely szervezetben tag [Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ), Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ), Településfejlesztési Szövetség (TESZ)] vagy egyetemi polgár (Neumann János Egyetem)

Településfejlesztési Szövetség