Pályázati felhívás a Wéber Antal díj 2024. évi adományozásáról

A Pest Vármegyei Építész Kamara (a továbbiakban: PMÉK) a 2014. évi küldöttgyűlésén Wéber Antal magyar műépítész emlékére az illetékességi területén kamarai tagsággal rendelkező tagok részére, a szakmai megítélés szerinti legkiválóbb alkotói tevékenységet folytatók számára adományozható Wéber Antal elismerő díjat alapított. A Díj olyan természetes személynek (kivételes esetben csoportnak) adományozható, aki a PMÉK tagjaként, illetve egykori tagjaként, a környezet alakítása, fejlesztése és védelme szempontjából meghatározó alkotó tevékenysége kiemelkedően magas színvonalú szakmai értékeket hordoz.

A Díj alapító okirata a www.pmek.hu honlapon meg-tekinthető.

A pályázati anyagok benyújtásának határideje: 2024. január 31.

A benyújtott pályázatnak az alábbiakat kell tartalmaznia:
- kitöltött adatlap;
- kitöltött javaslati lap (önálló pályázat esetén nem szükséges);
- portfólió:
a Díjra javasolt, illetve a Díjra pályázó személy munkásságának ismertetése írott és képi formában (szakmai életrajz, publikációk, díjak, közszereplés stb.), továbbá különösen a díj odaítélésének megalapozására alkalmas, kiemelkedő színvonalú alkotások bemutatása az esetleges alkotótársak nevének feltüntetésével (max.50 MB terjedelemben egy fájlba fűz-ve: az elbírálást segítő rajz, skicc, fotó, publikáció; képek 72 DPI felbontásban, 42x29 cm mé-retben, JPG formátumban);
A teljes pályázati anyagot digitális formátumban a https://pmek.hu/weber-antal-dij-jelentkezes oldalon, vagy adathordozóra rögzítve, postai úton lehet benyújtani:

Pest Vármegyei Építész Kamara
https://pmek.hu/weber-antal-dij-jelentkezes
Postacím: 1364 Budapest, Pf. 90.
Technikai jellegű kérdések az alábbi e-mail címen tehetők fel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Philipp Frigyes
a PMÉK elnöke