Megjelent a Településfejlesztési Díj felhívása

A Településfejlesztési Díjat azok az önkormányzatok, önkormányzati cégek nyerhetik el, akik 2023-ban befejezett projektjükkel kiemelkedőt alkottak. A Díj segítségével olyan jó gyakorlatokat teszünk láthatóvá, amelyek példájukkal más településeket is inspirálnak és így élhetőbb környezetet teremtenek a lakosok számára.

A Településfejlesztési Díjakat a Településfejlesztési Szövetség évente országos rendezvény keretében adja át. Büszkék vagyunk arra, hogy a díjkiosztó 2023-ra a magyar településfejlesztés egyik legnagyobb ünnepévé nőtte ki magát.

Hisszük, hogy az önkormányzatok és partnereik erejüket megfeszítve fáradoznak, hogy a település lakóinak minőségi körülményeket teremtsenek. A Településfejlesztési Díj egyúttal Szövetségünk tisztelgése a projekteken dolgozó kollégák elkötelezett, kemény munkája előtt. Biztatjuk az önkormányzati kollégákat a nevezésre, hogy minél többen megismerhessék azokat az értékeket, amelyeket munkájuk során teremtenek.

A Településfejlesztési Díjra történő nevezés ingyenesen nyitva áll Magyarország és a határon túli magyarlakta területek önkormányzatai, önkormányzati cégei előtt a következő kategóriákban:

Közösségfejlesztés
Szolgáltatásfejlesztés
Infrastruktúra-fejlesztés

A pályázat részletei, a nevezési lap és a pályázati felület a Településfejlesztési Szövetség honlapján található: https://telepulesfejlesztes.eu/telepulesfejlesztesi_dij

www.telepulesfejlesztes.eu