Kolozsvári Kinga Európa-bajnok

Dunaharaszti büszkesége, a Szigetszentmiklós-Tököl SE utánpótláskorú versenyzője a szkopjei európa-bajnokságon képviselte a magyar színeket, és kick-light kategóriában végigverte a kontinenst.

Az alábbiakban Gnyálin Istvánnak, Kinga edzőjének beszámolóját olvashatják a fényes sikerről (a lenti képen ő látható Kinga mellett):

Kedd: Kinga kick-light szabályrendszerben a 8 kőzé jutásért vívott küzdelemben, főlényes győzelmet aratott, az orosz Shadskaja Elena ellen.Szerda: Kinga light-contact szabályrendszerben 1:2 arányban vesztett az olasz Tombini Elena ellen. Tanulság az, hogy a vezetés megszerzése után nem szabad kiengedni a kezünkből a győzelmet.

Nem volt sok időnk búslakodni a vesztes meccs miatt, mert egy órával később a kedvenc kick-light szabályrendszerben kellett megküzdeni a legjobb 4 közé jutásért az angol Thomas Ava ellen. Kingát sikerült felpörgetni az angol ellen, nagy csata kezdődött, hisz az éremért folyt itt már a küzdelem. Kinga határozott és kemény csatában diadalmaskodott, így holnap a döntőbe jutásért a lengyel Pietka Anna ellen lép a küzdőtérre.

Csütörtök: Az elődöntőre sikerült Kingát feltüzelni, végig nagy nyomás alatt tartotta lengyel ellenfelét, sok pontot szerezve, végül idő előtti TKO-val győztünk. A döntőben az olasz Dagostino Alessia lesz az ellenfelünk.

Pénteki döntő: Precíz felkészülésnek köszönhetően, a kidolgozott taktika jól működött, mivel „start cél győzelmet” aratva magabiztos 3:0-ás pontozással Európa bajnok lett Kolozsvári Kinga!

Köszönetet szeretnénk mondani a támogató városoknak, szponzoroknak és a klub sikereiért dolgozó edzők, vezetők és szülők kemény munkájáért.

edzes es tnítvany

Forrás: http://www.dunaharaszti.hu

Legfrissebb sporthírek

Sportesemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

facebook

net4eu

foodwave