• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Civil támogatási alap 3. sz. pályázati felhívása

Pest Megye Önkormányzata pályázatot hirdet Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót és Veresegyház településeken működő civil szervezetek, illetve egyházi jogi személyek e településeken megvalósuló projektjeinek támogatására. 

A pályázati felhívás célja Pest Megye Önkormányzata Közgyűlésének az önkormányzati támogatásokról szóló 14/2020. (X.5.) önkormányzati rendelete 40 .§ alapján – jelen pályázati felhívásban meghatározott –  civil szervezetek valamint egyházi jogi személyek tevékenységének vissza nem térítendő támogatása.

mappaA pályázati dokumentációk letöltése:

Pályázati felhívás - Civil támogatási alap (Módosítva: 2022.06.08)
1. sz. melléklet - Pályázati adatlap (Módosítva: 2022.06.08 )
2. sz. melléklet - Költségterv (2022.05.09.)
Pest Megye Közgyűlésének az önkormányzati támogatásokról szóló 14/2020. (X.5.) önkormányzati rendelete

Adatkezelési tájékoztató

Módosítás: 2022.06.08.

 • A támogatható tevékenységek az alábbi tevékenységgel egészülnek ki (4. alcím):
  "k) Határon túli magyar közösségekkel, szervezetekkel együttműködésben Pest megyében megvalósítandó a-i) pont szerinti tevékenységek, kárpátaljai magyar közösségek számára Pest megyében megvalósuló programok szervezése."

 • Az új tevékenységhez kapcsolódóan módosultak az értékelési szempontok (12. alcím).

 • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a k) pont szerinti tevékenység megvalósítása esetén kizárólag a k) pont szerinti tevékenység választható! Amennyiben ezt a tevékenységet valósítják meg, kérjük, más tevékenységet ne jelöljenek be a pályázati adatlapon. 

 • Az új támogatható tevékenység miatt módosult a pályázati adatlap. Az adatlap módosulása ellenére a pályázatok a korábbi tartalommal publikált adatlapon is benyújthatók, kivéve azokat a pályázatokat, amelyek a fenti k) pont szerinti tevékenységet valósítják meg.

 • A benyújtási határidő 2022. június 23-ra módosult.

 

A felhívásra csak olyan pályázó nyújthat be pályázatot, amely az alábbi települések valamelyikén rendelkezik székhellyel: Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót, Veresegyház, továbbá amely a Pályázati Felhívás megjelenését megelőzően már létrejött, és ha a szervezet létrejötte bejegyzéshez / közhitelű nyilvántartásba való felvételhez, továbbá hatósági vagy más jóváhagyáshoz kötött, úgy a  jogerős be-jegyzés/nyilvántartásba vétel / engedély jogerőre emelkedése a Felhívás megjelenését megelőzően megtörtént.A támogatható tevékenységek kizárólag a fentiekben felsorolt települések közigazgatási területén valósíthatók meg, vagy a tevékenység céljának, hatásának kifejezetten e településekre kell irányulnia. A 4. alcím k) pontja szerinti tevékenységre eltérő szabályok érvényesek.

Az egyházi jogi személyek esetében a fentiekben felsorolt településeken történő bejegyzett székhely nem releváns, azonban a támogatható tevékenységnek egy vagy több településen kell megvalósulnia.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 220 millió forint. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás pályázatonként minimum 100.000 Ft, maximum 20.000.000 Ft. A támogatás maximális mértéke az elszámolható összköltség 100 %-a.

A pályázatokat 2022. május 9. – 2022. június 23. között lehet benyújtani. 

A beérkezett pályázatok értékelése és elbírálása együttesen, a benyújtási határidőt követően történik.

A további információkat a pályázati felhívás tartalmazza.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kizárólag elektronikus úton az alábbi elektronikus levélcímen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Telefonos érdeklődési lehetőség nincs, információkat kizárólag a megadott e-mail címen adunk.