• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Civil támogatási alap 3. sz. pályázati felhívása - LEZÁRULT

Pest Megye Önkormányzata pályázatot hirdet Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót és Veresegyház településeken működő civil szervezetek, illetve egyházi jogi személyek e településeken megvalósuló projektjeinek támogatására. 

A pályázati felhívás célja Pest Megye Önkormányzata Közgyűlésének az önkormányzati támogatásokról szóló 14/2020. (X.5.) önkormányzati rendelete 40 .§ alapján – jelen pályázati felhívásban meghatározott –  civil szervezetek valamint egyházi jogi személyek tevékenységének vissza nem térítendő támogatása.

mappaA pályázati dokumentációk letöltése:

Pályázati felhívás - Civil támogatási alap (Módosítva: 2022.06.08)
1. sz. melléklet - Pályázati adatlap (Módosítva: 2022.06.08 )
2. sz. melléklet - Költségterv (2022.05.09.)
Pest Megye Közgyűlésének az önkormányzati támogatásokról szóló 14/2020. (X.5.) önkormányzati rendelete

Adatkezelési tájékoztató

Módosítás: 2022.06.08.

 • A támogatható tevékenységek az alábbi tevékenységgel egészülnek ki (4. alcím):
  "k) Határon túli magyar közösségekkel, szervezetekkel együttműködésben Pest megyében megvalósítandó a-i) pont szerinti tevékenységek, kárpátaljai magyar közösségek számára Pest megyében megvalósuló programok szervezése."

 • Az új tevékenységhez kapcsolódóan módosultak az értékelési szempontok (12. alcím).

 • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a k) pont szerinti tevékenység megvalósítása esetén kizárólag a k) pont szerinti tevékenység választható! Amennyiben ezt a tevékenységet valósítják meg, kérjük, más tevékenységet ne jelöljenek be a pályázati adatlapon. 

 • Az új támogatható tevékenység miatt módosult a pályázati adatlap. Az adatlap módosulása ellenére a pályázatok a korábbi tartalommal publikált adatlapon is benyújthatók, kivéve azokat a pályázatokat, amelyek a fenti k) pont szerinti tevékenységet valósítják meg.

 • A benyújtási határidő 2022. június 23-ra módosult.

 

A felhívásra csak olyan pályázó nyújthat be pályázatot, amely az alábbi települések valamelyikén rendelkezik székhellyel: Csomád, Csömör, Csörög, Dunakeszi, Fót, Göd, Mogyoród, Őrbottyán, Sződ, Sződliget, Vácrátót, Veresegyház, továbbá amely a Pályázati Felhívás megjelenését megelőzően már létrejött, és ha a szervezet létrejötte bejegyzéshez / közhitelű nyilvántartásba való felvételhez, továbbá hatósági vagy más jóváhagyáshoz kötött, úgy a  jogerős be-jegyzés/nyilvántartásba vétel / engedély jogerőre emelkedése a Felhívás megjelenését megelőzően megtörtént.A támogatható tevékenységek kizárólag a fentiekben felsorolt települések közigazgatási területén valósíthatók meg, vagy a tevékenység céljának, hatásának kifejezetten e településekre kell irányulnia. A 4. alcím k) pontja szerinti tevékenységre eltérő szabályok érvényesek.

Az egyházi jogi személyek esetében a fentiekben felsorolt településeken történő bejegyzett székhely nem releváns, azonban a támogatható tevékenységnek egy vagy több településen kell megvalósulnia.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 220 millió forint. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás pályázatonként minimum 100.000 Ft, maximum 20.000.000 Ft. A támogatás maximális mértéke az elszámolható összköltség 100 %-a.

A pályázatokat 2022. május 9. – 2022. június 23. között lehet benyújtani. A pályázat benyújtási határideje lezárult !

A beérkezett pályázatok értékelése és elbírálása együttesen, a benyújtási határidőt követően történik.

A további információkat a pályázati felhívás tartalmazza.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás kizárólag elektronikus úton az alábbi elektronikus levélcímen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Telefonos érdeklődési lehetőség nincs, információkat kizárólag a megadott e-mail címen adunk.