Szigetszentmiklós-Tököl SE

 

Laszák Zoltán megszezte a K1 magyar profi bajnoki címet!

 

Szombaton rendezték a magyarországi küzdősportok legnagyobb gálájának számító K1 Fight Code küzdelmeket a Papp László Sportarénában.

 

A profi box, MMA mérkőzésekkel kiegészített gálán, Magyarország legjobb kickboxosai mérkőztek hazai és külföldi ellenfeleikkel. Gladiátoraink különböző bajnoki övekért "harcoltak" és közöttük a K1 magyar bajnoki övért küzdött a Szigetszentmiklós-Tököl SE versenyzője, Laszák Zoltán. A közönség elismerő tapsa és a szakemberek szerint is megerősített vélemény szerint, a küzdősport gála egyik leglátványosabb és legszínvonalasabb mérkőzésén, Laszák Zoltán 2:1 arányban diadalmaskodott Benedek Zsolt felett. KÉPEK 

A szervezők és szakemberek nagy csatára számítottak, amiben nem kellett csalódnia senkinek, mivel "nyílt sisakkal" nagy átütőerővel küzdő sportolók, nagy közönség sikert arattak.

 

A sok gratuláció és elismerés mellett az egyik legkedvesebb elismerést Galambos Péter a mérkőzést vezető bírótól kaptuk. A vezető bíró véleménye szerint, a 30 éves bírói ténykedése alatt, az egyik legszínvonalasabb mérkőzésnek tartja Zoltán és Zsolt küzdelmét.

 

Klubunk 30 éve működik és a hazai kick-box élet klubjai sorában egyik legeredményesebb egyesületének számít. A hatszoros világbajnoki címmel rendelkező sportolónk Pesuth Rita mellett, a 30 év alatt sok válogatottat adtunk a "tatami" szabályrendszerekben és az utóbbi években a ring világában is szép sikereket érnek el sportolóink. Wágner Vivien Eb és Vb címe mellet, profi full-contact Európa bajnoki öve mellé, Laszák Zoltán full-contact érmei után most a K1 magyar bajnoki öv is mutatja a klubunkban folyó minőségi munkát.

 

Laszák Zoltán sokoldalúan képzett versenyző, sok szabályrendszerben (Kick-box full-contact; Kempo; K1) megmutatta már tehetségét, így megbocsájtható, hogy a Sport1 TV riportere még nem ismeri Zoltán hátterét. Amennyiben Zoltán továbbiakban is ilyen nagy szakmai és közönségsikert ér el mérkőzésein, gyorsan beírja magát a média világába. Играчи от държави, където достъпът до букмейкъра https://22bet-bg.org/ е ограничен, ще могат да правят залози в букмейкъра чрез мобилното приложение.

 

Nagy gratulációt érdemel Laszák Zoltán, de gratulációt érdemelnek Zoltán edzői és klubja, a Szigetszentmiklós -Tököl Sportegyesület vezetése is.

 

A sikerben mindenkivel osztozunk, aki klubunk munkáját segíti és támogatja! Köszönjük az együttműködést!

 

Hajrá! Következik a szegedi világkupa!

 

kép és szöveg: Gnyálin István